Julegave med lyserødt bånd

Luksus under juletræet

Mødre er skabt af et særligt stof. Og det er nok også nødvendigt med alle de ting, de skal sørge for i hjemmet. Der er både alle de praktiske ting som madlavning og tøjvask – og så er der alt det indirekte arbejde med at huske at købe vinterstøvler til børnene og hvornår de små skal til børnefødselsdag.

Ja, selveste juleaften har sikkert også budt på en stak ekstraopgaver.

Derfor er det oplagt at forkæle familiens mor lidt ekstra på denne traditionsrige dag på året. Her får du derfor 3 forslag til julegaver, der er spækket med luksus.

En designertaske

De fleste mødre har en taske, med plads til alt fra drikkedunk og snacks til de små og hendes egne nødvendige ting som læbepomade og håndcreme. Derfor er det oplagt at forære hende en ny taske med plads til det hele – og hvorfor ikke en designertaske?

Et godt bud på sådan en er Mulberry Darley . Størrelsen er fin i forhold til den heldige mors egne behov. Og så er det måske på tide, som en ekstra julegave, at børnene lærer at bære på deres drikkevarer selv.

En personlige smykkegave

Der findes andre personlige gaver end perleplader med navn og bordskånere lavet i sløjdtimen. For eksempel smykker.

Du kan naturligvis vælge at gå den klassiske vej og købe en halskæde med børnenes forbogstaver eller den klassiske Mom-ring – men skal det være ekstra luksus, skal der unika under juletræet!

Det får du ved at besøge din lokale guldsmed og få designet et personligt smykke. Enten ud fra dine egne ønsker eller ved at smelte ældre arvestykker, der aldrig bliver brugt om. (Hvis du har fået lov. Du skulle nødigt ødelægge noget.). Der findes også smykkedesignere, der laver smykker med hårlokker, mælketænder eller sågar aske fra afdøde. Så bliver det i hvert fald ikke mere personligt og luksuriøst samtidig.

En storbyferie i New York

”En ferie med børn er lidt ligesom hverdagen, bare et andet sted”. Sådan har de fleste mødre nok tænkt på et eller andet tidspunkt. Derfor er den oplagte luksusjulegave til familiens mor en ferie uden børn. Vil du slå to fluer med ét smæk, kan du som partner gøre ferien romantisk, så den også plejer jeres forhold.

Skal det være ekstra luksuriøst sørger du samtidig for, at destinationen er noget andet end den klassiske forlængede weekend i London eller Berlin. Tænk hellere længere ud over grænserne og rejs til USA, Dubai eller Singapore. På den måde bliver rejsen i højere grad once-in-a-lifetime og en julegave som for altid vil blive husket.

Som ekstra bonus vil du sikkert have en meget gladere kone eller kæreste langt ind i det nye år.

Find flere gode julegaver til mor lige her.