Blog

Luksus under juletræet

Mødre er skabt af et særligt stof. Og det er nok også nødvendigt med alle de ting, de skal sørge for i hjemmet. Der er både alle de praktiske ting som madlavning og tøjvask – og så er der alt det indirekte arbejde med at huske at købe vinterstøvler til børnene og hvornår de små skal til børnefødselsdag.

Læs mere Luksus under juletræet

Gaveidéer til den aktive mor

Hvis du har en aktiv mor i dit liv, ved du, at hun sætter pris på gaver, der kan hjælpe hende med at forbedre hendes træning og livsstil. I denne artikel vil vi se nærmere på nogle gode gaveidéer til det aktive morliv, herunder SUP paddling, som er en populær og sjov aktivitet, der kan hjælpe med at forbedre hendes styrke og balance.

Læs mere Gaveidéer til den aktive mor

5 idéer til julegaven til en nybagt mor

Der er mange ting, en nybagt mor vil blive glad for at få i julegave. At få barn er en dyr affære, og der er brug for mange ting – puslebord, babytøj, vugge eller babyseng og meget mere – som mor og far sikkert allerede har anskaffet sig. Men som nævnt er der stadig rigtig meget, en nybagt mor ønsker sig. Herunder får du 5 forslag til, hvad du kan give hende i julegave.

Læs mere 5 idéer til julegaven til en nybagt mor