Smykker pakket ind som gave

Giv din mor håndlavet dansk design fra Pilgrim i julegave

De fleste kvinder elsker smykker – og er din mor ligesom de fleste andre kvinder, elsker hun også at pynte sig. Derfor kan du med fordel investere i nogle smukke smykker fra Pilgrim til hende. Herunder kan du finde inspiration til, hvordan du vælger det helt rigtige smykke, du kan forære din mor i fødselsdagsgave.

For de flestes vedkommende er det formentlig ikke nødvendigt med en nærmere introduktion til Pilgrim. Hvis du ikke kender til smykkefabrikanten, kan du læse mere om dem ved at klikke her, hvor du finder deres webshop.

Pilgrim producerer en lang række forskellige smykker, som alle fås til en overkommelig pris, hvorfor de egner sig godt som julegave. Du finder både øreringe, halskæder, ringe, armbånd og vedhæng i Pilgrims smykkesortiment.

Alle smykkerne er håndlavede og designet i Danmark – og så er de altid fri for nikkel, så du kan sagtens købe et Pilgrim-smykke til din mor i julegave, selvom hun har nikkelallergi. Pilgrims smykker er kendt for deres høje kvalitet og gedigne håndværk.

Pilgrim har produceret smykker siden 1983

Pilgrim er ikke nogen ny virksomhed. Det er en familieejet virksomhed, der har produceret smykker siden 1983. Hvert år lancerer de seks nye kollektioner, hvoraf fire af dem, som går under navnet Fashion, følger tidens tendenser. De to øvrige kollektioner går under navnet Classic, og de består af tidløse og klassiske smykker, som passer til ethvert smykkeskrin.

Alle smykkerne bliver håndlavet af de absolut bedste materialer på markedet – og så kan de bæres uden at tage hensyn til allergi. De forskellige kollektioner finder inspiration fra tværkulturelle strømninger og naturen. Inspirationen manifesterer sig dog i den nordiske og skandinaviske oprindelse, hvorfor smykkerne altid er et mix af den nordiske minimalisme samt kulturelle strømninger fra hele verden.

Hvor kan jeg købe Pilgrim-smykker?

Der findes mange steder, du kan købe Pilgrim-smykker. Du kan købe det i mange fysiske butikker, ligesom du også kan finde et stort udvalg af Pilgrim-smykker direkte via Pilgrims egen webshop, hvor smykkerne typisk leveres indenfor ganske få dage.

Det er nemt at bestille, og du kan altid få fat i kundeservice, hvis der er noget, du er i tvivl om. Generelt er Pilgrims webshop brugervenlig, og det er nemt at finde rundt mellem de forskellige kategorier. Er du i tvivl om, hvilket smykke du skal vælge, kan du altid besøge deres Instagram-profil, hvor du kan finde inspiration blandt mange forskellige looks.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!