Babys hånd i sin mors hånd

5 idéer til julegaven til en nybagt mor

Der er mange ting, en nybagt mor vil blive glad for at få i julegave. At få barn er en dyr affære, og der er brug for mange ting – puslebord, babytøj, vugge eller babyseng og meget mere – som mor og far sikkert allerede har anskaffet sig. Men som nævnt er der stadig rigtig meget, en nybagt mor ønsker sig. Herunder får du 5 forslag til, hvad du kan give hende i julegave.

Oftest ønsker en nybagt mor sig noget, der også kan komme babyen til gode. Men du kan også sagtens give hende noget, der udelukkende er til hende. Vi har samlet 5 gaveidéer til den nybagte mor. Der er både nogle, som hun kan bruge sammen med den lille ny, men også nogle, der kun er til hende – og måske også den nybagte far.

En godkendt cykelstol

Er den nybagte mor en cykel-pige, så skal baby garanteret med ud på cyklen, så snart det er muligt. Så får mor brug for en god cykelstol. Barnestole til cykler er ikke billige, så det er en rigtig god gave at give den nybagte mor.

Ligger prisen over dit budget, kan du jo alliere dig med et par andre i familien, og så bliver der måske også råd til en cykelhjelm. For det skal barnet naturligvis også have, når det skal med ud at cykle for første gang.

Ammepude, der støtter

Hvis den nybagte mor ammer, så kan det nemt komme til at gå ud over nakke, ryg og arme og give muskelspændinger og smerter, når baby skal lægges til. Det kan en god ammepude forhindre.

Ammepuden kan sagtens bruges bagefter – f.eks. som støtte, når baby skal lære at sidde selv. Så det er en gave, der glæder længe.

Babyalarmer giver tryghed

Især hvis baby sover et stykke fra, hvor mor opholder sig – f.eks. ovenpå eller udenfor – er det rart med et par gode babyalarmer, så mor er sikker på, at hun hører, når baby er vågnet. Der er ikke noget værre end at komme til en baby, der er helt opløst i gråd, fordi han/hun har grædt længe.

Mange babyalarmer giver også besked, hvis der bliver for varmt, dér hvor barnet sover. F.eks. hvis barnet sover ude i barnevognen, og solen rammer den.

Forkælelse til mor

Selvom mor er mor med stort M, så har hun altså også brug for at blive forkælet. For at slappe af og få fornyet energi. Det er ikke let at have ansvaret for en baby 24/7, og det kan også blive energidrænende, hvis baby ikke sove om natten.

Send den nybagte mor på spa, så hun kan slappe af og få massage. Det er godt for både krop og sjæl. Giv hende et gavekort – evt. til to, så far kan komme med. Så kan hun/de selv bestemme, hvornår det passer bedst.

Spænding og adrenalinsus

Nybagte mødre kan sagtens være vilde med adrenalinsus og spændende udfordringer. Det er nok bare ikke lige det, hun har prioriteret højst på det sidste.

Hvad er hun til? Big swing, paragliding, kitesurfing eller noget helt fjerde? Find ud af det, og giv hende et gavekort til den oplevelse, hun går og drømmer om.

Find flere julegaver til mor her.

Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!