Kvinde der ikke kan falde i søvn

3 gode gaver til din mor som ofte vågner om natten

Det kan være svært at finde den helt perfekte julegave til mor. Måske har hun ikke de store ønsker, fordi hun allerede har de fleste ting selv. Hvis din mor ofte har svært ved at falde i søvn om natten, er der dog flere muligheder for at give en god gave.

Det kan være, at din mor ikke selv har tænkt på, at hun mangler nogle bestemte ting for at få en bedre nattesøvn.

Find inspiration her til mange flere gaver til din mor, som ofte vågner om natten.

Sovemaske holder lyset ude

Det kan være, at din mor har svært ved at sove om natten, fordi der er for lyst i soveværelset. I stedet for at investere i dyre mørklægningsgardiner kan du give hende en sovemaske i gave. Sovemasken hjælper med at holde lyset ude, så din mor kan sove uden nogle former for forstyrrelser.

Der findes et utal af sovemasker med mange forskellige former for farver, mønstre og motiver. Du kan derfor vælge netop den sovemaske, som passer til din mor. Du kan kigge efter din mors yndlingsfarve, eller måske findes der et motiv, som passer til din mor.

En ny seng

Hvis din mor vågner mange gange i løbet af natten, kan det skyldes, at hun ikke sover godt i hendes nuværende seng. Du kan derfor give din mor en ny seng i gave. Det kan være dyrt at købe en ny seng, men i det lange løb, er pengene godt givet ud. Den nye seng kan give din mor mere energi og overskud i hverdagen, fordi hun sover bedre.

Der findes mange forskellige typer af senge, og derfor kan det være en god idé at snakke med din mor om, hvad hun er på udkig efter. Der er nemlig stor forskel på, om du køber en kontinentalseng, vandseng eller en elevationsseng. Det er også muligt at få råd og vejledning af professionelle i butikkerne. De kan hjælpe med at finde den rette seng.

Gavekurv med kamillete

Hvis du mangler en lille sød gave til din mor, kan du give hende en gavekurv. Her kan du blandt andet købe en god kamillete til gavekurven. Kamillete skulle berolige kroppen, så din mor har nemmere ved at falde i søvn om aftenen. En god kop kamillete inden sengetid, kan altså være med til at redde søvnen. Du kan desuden pynte kurven med din mors yndlingsslik.

Find flere ideer til julegaverne til din mor lige her.

Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!